Сучасний стан та перспективи розвитку підприємництва в Україні - Череп, О. Г.; Полякова, А. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджено сучасний стан розвитку підприємств в Україні. Визначено проблеми та фактори, що впливають на розвиток підприємств. Виокремлено чинники, які гальмують розвиток підприємств за сучасних умов господарювання. Запропоновано основні напрямки прискорення розвитку підприємництва в економіці України та перебудови структурної їх політики.