Фінансова безпека як складова системи стратегічного управління підприємством - Д’яконова, І. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто взаємозалежність фінансової безпеки підприємства, корпоративного та стратегічного управління, наведено порівняльну характеристику принципових положень стратегічного та корпоративного управління. Обґрунтована сутність фінансової безпеки підприємства як складової системи стратегічного управління.