Оценка возможности применения квантовой криптографии в сетях межбанковского обмена данными - Кобылина, Ю. И. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Проведено короткий аналіз квантових мереж, а також порівняльні дані по визначенню складності злому алгоритмів на класичних комп’ютерах і на комп’ютерах з використанням квантових обчислень.