Совершенствование механизмов восстановления платежеспособности в процедуре внешнего управления - Кован, С. Е. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглядаються питання підвищення ефективності відновлення платоспроможності організацій в основний реабілітаційній процедурі російського інституту банкрутства - зовнішньому управлінні. Дана процедура розглядається з точки зору проектного менеджменту з урахуванням особливостей правового стану організації, відносно якої порушено провадження у справі про банкрутство. З метою вдосконалення механізму відновлення платоспроможності запропоновано проводити експертизу розроблюваних планів зовнішнього управління і визначені джерела фінансування. Пропозиції направлені на скорочення часу проведення процедур, збереження ресурсів боржника, економії ресурсів кредиторів, держави та інших осіб.