Високочастотна торгівля як новітня технологія фінансових ринків - Черняк, О. І.; Васильченко, І. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті систематизовано основні характеристики високочастотної торгівлі фінансовими інструментами та обґрунтовано її переваги в контексті швидкого прийняття і реалізації інвестиційних рішень.