Особливості та інструменти проектного фінансування в Україні - Науменкова, С. В.; Гавриш, Л. Ю. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджено проектне фінансування як особливий вид банківського фінансування, проаналізовано розподіл світових обсягів проектного фінансування за секторами економіки та регіонами, наведено відмінності між проектним фінансуванням та іншими видами банківського фінансування, здійснено класифікацію основних інструментів управління ризиками проектного фінансування, визначено фактори, що стримують розвиток проектного фінансування в Україні.