МЕТОДИКА РОЗРАХУНКУ ПОВНОЇ ВАРТОСТІ КРЕДИТУ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВА ІЗ ВРАХУВАННЯМ ВХІДНИХ ГРОШОВИХ ПОТОКІВ - Dobrovolskij, O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У статті обґрунтовано необхідність інформування фінансовими установами підприємств про орієнтовну сукупну вартість фінансування. Ураховано податковий щит як вхідний грошовий потік позичальника – юридичної особи при визначенні повної вартості кредиту. Амортизаційний захист, за аналогією, визначено як складову частину алгоритму розрахунку, який ураховує всі умови кредитування при оновленні основних фондів.