РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - Agres, Oksana; Sodoma, Ruslana; Sadura, Oksana (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
У статті здійснено аналіз банківського сектору України в умовах нестабільної економіки. Обґрунтовано основні проблеми, з якими стикаються банки у процесі своєї діяльності. Зображено динаміку зміни кількості банківських установ, динаміку показників їх діяльності, зміни облікової ставки на кредитування реального сектору економіки комерційними банками. На основі проведеного аналізу запропоновано рекомендації щодо стабілізації банківської системи.