СТРЕС–ТЕСТУВАННЯ ЯК АКТУАЛЬНИЙ ІНСТРУМЕНТ РИЗИК МЕНЕДЖМЕНТУ СУЧАСНОЇ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - Posohov, I. M.; Khodyrieva, O. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
В статті розглянуто сучасний стан системи стрес–тестування в українських банках у порівнянні зі світовим досвідом. Виділено ключові проблеми банківської системи України у сфері управління ризиками. Вказано на недоліки у методології проведення стрес–тестування, обґрунтовано необхідність її подальшого дослідження та розвитку. Надано рекомендації щодо покращення методики стрес–тестування банківської сфери.