АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧИМИ ЗАПАСАМИ - Belyayeva, L. A.; Penyak, Y. S.; Mentеy О. S. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
Розглянуто проблеми на шляху діяльності виробничого підприємства під час управління запасами та їх аналіз. Вивчено особливості ефективного використання запасів у сучасних умовах. На підставі наукових досліджень учених та практиків виділено показники, які необхідно обчислювати та аналізувати для покращення фінансового стану підприємства. Здійснено аналіз з метою управління запасами за даними конкретного виробничого підприємства