Теоретичні аспекти банківського кредитування підприємств АПК - Ісаян, А. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Статтю присвячено теоретичному дослідженню особливостей банківського кредитування підприємств АПК. Визначено та систематизовано особливості кредитування сільськогосподарських підприємств, проведено вдосконалення та доповнення класифікації банківських кредитів підприємствам АПК, представлено узагальнену схему процесу банківського кредитування АПК банками України.