СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ В УКРАЇНІ СТРАХУВАННЯ ВАНТАЖІВ В ІНТЕГРОВАНИХ ТРАНСПОРТНИХ КОРИДОРАХ - Kuznetsova, Svitlana A.; Nazarov, Mykola (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
В статті розглянуто сучасний стан страхування вантажів в Україні. Проведено аналіз динаміки та виявлено основні тенденції зміни страхування вантажів за показниками валових та чистих страхових премій, долі на ринку страхування та перестрахування. Сформовано перспективи розвитку страхування вантажів в Україні в інтегрованих транспортних коридорах.