ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ В СИСТЕМІ НАЦІОНАЛЬНИХ РАХУНКІВ - Krutova, A. S.; Tarasova, T. O.; Grytsyshen, D. O.; Levina, M. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
Досліджено сучасні моделі систем національних рахунків; удосконалено технологію глобального облікового процесу в частині вимірювання обсягів сукупного виробництва в національній економіці; узагальнено економічні показники для визначення пропорцій кінцевого використання ВВП в системі національних рахунків; запропоновано механізм співставлення змін у активах, зобов’язаннях і чистому багатстві з мега-рахунками обліку макроекономічних показників, які характеризують результати діяльності національної економіки, її структуру та взаємозв’язки її секторів.