ІНФОРМАЦІЙНО-ПРАВОВІ АСПЕКТИ ОБЛІКОВОГО ВІДОБРАЖЕННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Laichuk, Svitlana M.; Ostapchuk, T. P.; Polishchuk, I. R. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У статті охарактеризовано нормативно-правові акти щодо обліку земельних часток (паїв). Запропоновано ряд синтетичних та аналітичних рахунків для балансового та позабалансового обліку права на земельні частки (паї) в користуванні сільськогосподарського підприємства. Розроблено методику обліку земельних часток (паїв) у державних чи комунальних сільськогосподарських підприємствах внаслідок їх приватизації.