АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СУБЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В УМОВАХ СТАЛОГО РОЗВИТКУ - Levytska, S. O.; Krynychnay, I. P.; Akimova, A. O.; Kuzmin, O. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
Досліджено масштаби і перспективи впровадження нефінансової звітності в сучасних умовах соціально-економічного розвитку. Обґрунтовано необхідність аналізу результатів фінансово-господарської діяльності вітчизняних суб’єктів господарювання приватного і державного секторів економіки з використанням фінансових і нефінансових показників. Представлено методику розрахунку Індексу результативності фінансово-господарської діяльності, який визначається системою комплексних показників: індексу досягнення економічних показників, індексу показників екологічної ефективності, індексу показників соціальної ефективності суб’єкта господарювання.