УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДОЛОГІЇ ОБЛІКУ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ ПІДПРИЄМСТВА: ПРОБЛЕМАТИКА ТА НАПРЯМИ ВИРІШЕННЯ - Odnoshevnaya, O. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
В роботі розглянуті основні теоретичні та практичні аспекти обліку виробничих запасів. Наведена сучасна проблематика оптимального використання виробничих запасів підприємства. Розроблені конкретні шляхи для удосконалення процесу використання виробничих запасів. Зокрема представлений механізм оптимізації обліку запасів. У вигляді схеми наведена розгорнута структура шляхів удосконалення обліку виробничих запасів.