АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ НА ЗАСАДАХ ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ТА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО КАПІТАЛУ - Plikus, I. N. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У статті досліджено роль інтелектуальної власності й інтелектуального капіталу в системі антикризового управління підприємством. Обґрунтовано необхідність розробки антикризової стратегії на засадах ефективного використання інтелектуального капіталу й інтелектуальної власності на різних етапах антикризового управління підприємством.