Формирование познавательной компетентности специалиста - Доронин A. В.; Доронина, М. С. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті представлено узагальнення наявних підходів і рекомендацій до поетапного формування високоефективної пізнавальної компоненти в системі компетентності майбутніх фахівців, випускників вищої школи, розвиток якої дозволить в майбутньому успішно вчитися протягом усього життя і залишатися конкурентоспроможними на ринку праці.