Развитие экономического кластерного зонирования по факторам человеческого потенциала в регионах Беларуси - Герасенко, П. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Показано можливість використання кластерного аналізу для вирішення задач з економічного зонування. Виділено пріоритети об’єднання регіонів в більші економічні зони за критерієм близькості факторів людського потенціалу. Отримані конкретні раціональні варіанти виділення економічних зон в Республіці Білорусь та в Гомельській області.