КЕЙНСІАНСЬКО-МОНЕТАРНІ АСПЕКТИ РЕГУЛЮВАННЯ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ - Boreiko, V. I. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
В статті досліджено причини, які спричиняли виникнення кризових явищ в Україні у дев’яності роки ХХ століття. Розкрито основні рекомендації кейнсіанської та монетарної теорій з управління економічним розвитком країн. Проведено аналіз концептуальних положень, яким Україна надавала перевагу на певних етапах свого розвитку. Визначено нестабільність дій вітчизняних законодавців та урядовців з управління ринковою економікою. Обґрунтовано шляхи забезпечення стабілізації та динамічного розвитку національної економіки.