МЕРЕЖЕВА СТРУКТУРА ЯК ІНСТРУМЕНТ РОЗВИТКУ ІНФОРМАЦІЙНО-МЕРЕЖЕВОЇ ЕКОНОМІКИ - Vaganova, L. V.; Chaikovska, I. I.; Khrushch, N. A.; Hryhoruk, P. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
Основною ціллю статті є обґрунтування взаємозв’язку функціонування сутнісних характеристик та феноменалізації мережевої економіки з метою забезпечення ефективного управління мережевими структурами на основі використання арсеналу методичних підходів. У роботі сформовано загальне уявлення про мережеві структури; обґрунтовано взаємозв’язок функціонування сутнісних характеристик та феноменалізації мережевої економіки; забезпечено управління мережевими структурами на основі використання арсеналу методичних підходів.