АНАЛІЗ ІНФЛЯЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ В УКРАЇНІ ЗА 2012–2017 РР. ТА ЇХ ВПЛИВ НА ЕКОНОМІЧНЕ ЗРОСТАННЯ - Paska, I. M.; Ponedilchuk, T. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
В статті нами було узагальнено попередні дослідження впливу інфляції на економічне зростання у довгострокову та короткостроковому періодах. Проведений аналіз економічної та інфляційної динаміки 2012–2017 рр. Проаналізовано причинно-наслідковий зав’язок між інфляцією та економічним зростанням за аналізований період. Встановлено тісноту та достовірність зв’язку між зазначеними категоріями у 2012–2017 рр.