ЕНДОГЕННІ ДЖЕРЕЛА КОНФЛІКТУ ІНТЕРЕСІВ У ДІЯЛЬНОСТІ КРЕДИТНО-РЕЙТИНГОВИХ АГЕНТСТВ - Rebryk M. А.; Rebryk, Ju. S. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У статті визначені, охарактеризовані та систематизовані ключові ендогенні джерела розгортання конфліктів інтересів як на корпоративному, так і на операційному рівнях функціонування кредитно-рейтингових агентств (КРА). Урахування специфіки окреслених ендогенних джерел у їх взаємозв’язку сприятиме проектуванню комплексної системи інструментів превентивного та реактивного управління конфліктами інтересів з боку власників, керівників а також регуляторів діяльності КРА.