ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНЮВАННЯ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА - Sopko, V. V.; Kashena, N. B.; Chmil, H. L. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
На підставі узагальнення і критичного аналізу теоретичних знань з управління капіталом підприємницьких структур і результативності цього процесу обґрунтовано концептуальні положення оцінювання результативності управління капіталом підприємства. Наведена авторська точка зору щодо трактування капіталу підприємства, системи і процесу управління ним, суті та змістовності поняття «результативність управління капіталом підприємства», моделювання процесу оцінювання результативності управлінських дій. Визначено принципи, що забезпечують підвищення об’єктивності результатів оцінювання та їхню практичну значущість для своєчасного коригування управлінських дій щодо капіталу підприємства.