ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ РОЗВИТОК АПК - Ulanchuk, V.; Zharun, O.; Sokolyuk, S.; Tkachuk, S. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У статті розглянуто проблеми, можливості та перспективи активізації інноваційно-інвестиційних процесів в АПК. Доведено, що для прискорення розвитку аграрно-промислового комплексу потрібно підвищення його інвестиційно-інноваційної привабливості. Запропоновано ряд заходів щодо активізації інноваційно-інвестиційної діяльності підприємств.