ОЦІНКА СТАНУ БЮДЖЕТНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ - Dakhnova, O. E.; Gorodetska T. Е. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У статті проведено оцінку індикаторів бюджетної безпеки України за період 2008-2016 рр. Розраховано загальний рівень бюджетної безпеки України. Визначено загрози бюджетній безпеці. Надані пропозиції щодо стабілізації системи державних фінансів в сучасних економічних умовах.