ФІНАНСОВА ПРИРОДА КУРОРТНОГО МУЛЬТИПЛІКАТОРА - Humeniuk, V. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У статті проаналізовано еволюцію концептуальних підходів до проведення аналізу й оцінювання мультиплікативного ефекту курортно-рекреаційного туризму. Побудовано сценарії розвитку курортно-рекреаційних кластерів на найближче десятиліття. Встановлено, що поєднання концептуальних підходів до оцінювання мультиплікативного ефекту та результатів багатофакторного моделювання впливу курортно-рекреаційного туризму на валовий регіональний продукт формує методологічні засади обґрунтування національної стратегії державного управління курортно-рекреаційною сферою.