МЕХАНІЗМ ПІДВИЩЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ПРАЦІВНИКІВ - Izyumtseva, N. V.; Ivashchenko, M. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У статті проаналізовано проблему, пов’язану з відповідальністю працівників та методом її підвищення. При цьому розроблено власний механізм підвищення відповідальності працівників на підприємстві (фірмі, організації). Наголошено на тому, що є чинники, які спонукають працівників до повсякденної роботи, і чинники, що стимулюють їх до активної діяльності, ініціативності та підвищення відповідальності на робочому місці.