МОДЕЛЬ ПОВЕДІНКОВОГО УПРАВЛІНСЬКОГО КОНТРОЛЮ В КОМПАНІЇ: МАТРИЦЯ ТА ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ - Kuznetsov, Andriy; Klishchuk, Yulia (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
В статті систематизовано складові побудови ефективної моделі поведінкового управлінського контролю (моделі поведінки, інстинкти та соціальні ролі). Обґрунтовано розвиток незалежної від волі окремих суб’єктів «соціальної мережі» компанії, якій притаманна самоорганізація та саморозвиток через поступове ускладнення міжособистісних зв’язків суб’єктів. Розроблено Матрицю функціонального розподілу в управлінському контролі.