ДО ПРОБЛЕМИ ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ «ІНВЕСТИЦІЯ» ТА ЙОГО УНІКАЦІЇ У ВІТЧИЗНЯНОМУ ЗАКОНОДАВСТВІ - Matselyukh, I. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У статті проаналізовано наукові підходи до визначення поняття «інвестиція», відображені в зарубіжній та вітчизняній економіко–правовій літературі. З’ясовано законодавче визначення категорії, закріплене у вітчизняних нормативно правових актах. Наголошено на необхідності вироблення єдиних підходів до розуміння змісту аналізованої дефініції та уніфікації в законодавчому просторі. Надано авторське визначення поняття «інвестиція».