ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ПОДАТКОВОГО СТИМУЛЮВАННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Tyschenko, V. M.; Ostapenko, V. S.; Babenko, M. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
Здійснено моделювання наслідків впровадження податкової пільги для інноваційних підприємств. Підтверджено доцільність державного регулювання податкового стимулювання інновацій за рахунок прирістного податкового кредиту з податку на прибуток підприємств. Доведено, що впровадження прирістного податкового кредиту обумовлює позитивні зрушення як для підприємств, так і для держави. Визначено, що збільшення суми податкових зобов’язань платників податків не впливає на посилення податкового навантаження