ІНВЕСТИЦІЇ В РОЗВИТОК СИСТЕМИ ОСВІТИ ВПРОДОВЖ УСЬОГО ЖИТТЯ ЯК ДІЄВИЙ ФАКТОР СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ - Vasylieva, T. A.; Lieonov, S. V.; Petrushenko, Yu. M.; Vorontsova, A. S. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
В даній статті відбувається аналіз наявних вітчизняних та зарубіжних праць науковців щодо існування різних форм зв’язку між фінансуванням системи освіти впродовж усього життя та індикаторами соціально-економічного розвитку. На основі цього висувається ряд гіпотез, які перевіряються за допомогою інструментів кореляційно-регресійного аналізу для України. Це дозволяє підтвердити значимість сукупного фінансування системи освіти впродовж усього життя для соціального і економічного розвитку країни в цілому.