УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОЮ ВЗАЄМОДІЄЮ СТЕЙКХОЛДЕРІВ У БІЗНЕС-СЕРЕДОВИЩІ - Feshchur, R. V.; Tymoshchuk, M. R.; Kopytko, S. B. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
У статті розглянуто зміст, завдання і послідовність управління соціально-економічною взаємодією стейкхолдерів як визначальним фактором сталого розвитку суб’єктів господарювання, каталізатором виникнення іміджевого, соціального та економічного результатів. Проаналізовано методи управління взаємодією заінтересованих сторін у бізнес-середовищі, що спрямовані на досягнення місії підприємства, і слугують інструментом розроблення та впровадження узгоджених із стейкхолдерами управлінських рішень. Досліджено вплив взаємодії на результативність діяльності підприємств. Розроблено концепцію та побудовано економетричну модель прогнозування соціально-економічної взаємодії заінтересованих сторін, що є актуальним і важливим з огляду на наявність певних прогалин в наукових дослідженнях за окресленою проблемою.