У пошуках методів вдосконалення механізму регулювання ЖКГ - Ряховская, А. Н. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Обгрунтовується необхідність державного регулювання сфери ЖКГ, досліджується ефективність і результативність встановлених і пропонованих методів держрегулювання. Особливе місце приділено приватному бізнесу у сфері ЖКГ, а також тарифній політиці на послуги аналізованої галузі.