Сучасний підхід до здачі звітності з податку на прибуток за допомогою телекомунікаційних каналів зв’язку - Вахорина, М. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті визначено податок на прибуток як один з найважливіших податків у податковій системі Російської Федерації, який служить інструментом перерозподілу національного доходу. Розглянуто сучасний підхід до здачі звітності з податку на прибуток за допомогою телекомунікаційних каналів зв’язку