Управління регіональними фінансами в умовах стабілізації економіки - Гургула, Т. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті обґрунтовані засади визначення сутності фінансового потенціалу регіону, наведені результати аналізу фінансового стану реального, фінансового, суспільного секторів економіки Львівської області та обґрунтовані напрями підвищення ефективності створення і використання потенціалу регіону.