Роль та важливість фінансового планування в ринкових умовах - Golovko, Olena; Shakhova, Olena (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Стаття присвячена дослідженню теоретичних і практичних аспектів фінансового планування підприємств та його ролі в збалансуванні фінансових ресурсів, відносин, що виникають в процесі їх формування, акумулювання, розподілу та використання в ринкових умовах господарювання.