Управління ефективністю як складова антикризової діяльності на підприємстві - Майборода, О. Є. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті визначенні причини, що найбільш суттєво впливають на результативність управління ефективністю підприємства за загальними ознаками факторів внутрішнього та зовнішнього середовища та наведені основні структурні зміни, які направлені на впровадження управління ефективністю підприємства, як складової антикризової діяльності.