Інформаційно-аналітичне забезпечення системи управління фінансовою безпекою підприємства - Орєхова, К. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Визначено проблеми застосування Міжнародних стандартів фінансової звітності в практичну діяльність підприємств в Україні. До них, насамперед, віднесено відсутність знань, досвіду та навичок у бухгалтерів. Запропоновано бухгалтерам навчатися за програмами СAP та CIPA. Це дозволить застосовувати Міжнародні стандарти фінансової звітності в практичну діяльність підприємств, сформувати професійні знання та аналітичні навички в сфері управлінського обліку, фінансів, аудита, податкового законодавства, основ господарського права та інформаційних управлінських систем.