СУТНІСТЬ РЕПУТАЦІЙНИХ РИЗИКІВ ТА ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ НИМИ У БАНКІВСЬКОМУ СЕКТОРІ - Zagurskіy Oleg M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
В статті проаналізовані наукові підходи до розуміння і визначення сутності репутаційного ризику. Проведено обґрунтування теоретико–методичних засад вдосконалення сценаріїв аналізу репутаційних ризиків притаманних банківським установам та розроблено основу для формування комплексної стратегії з управління репутаційними ризиками.