Оцінка впливу монетарної політики на основні економічні макропоказники України - Капелюш, А. А. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті досліджуються особливості впливу виділених автором макропоказників на монетарну політику в частині зміни її проміжних цільових векторів. А також проаналізовано зв’язок у зворотньому напрямі: здатність монетарних інструментів коригувати динаміку відповідних макропоказників.