ЕКОНОМІКО–ПРАВОВІ ТА ФІНАНСОВІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ: УПРАВЛІННЯ ЕФЕКТИВНІСТЮ ТА РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЮ - Dubas, R. G.; Serdyuk, V. P.; Serdyuk, Ye. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
У статті досліджені стан та перспективи розвитку національного господарства України на прикладі статистичних даних; законодавче врегулювання господарських, адміністративних та правових відносин у процесі фінансово–економічної діяльності. Обгрунтовано наукові твердження щодо впливу кримінально–правових факторів на зростання (падіння) національної економіки та добробуту населення України.