Проблеми фінансування і кредитування туризму в республіці Казахстан - Зиядин, С. Т.; Тахтаева, Р. Ш. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті проаналізовано основні джерела фінансування туризму як одного з пріоритетних не сировинних галузей для створення індустріальної основи підвищення конкурентоспроможності та диверсифікації економіки. Дано конкретні пропозиції щодо розвитку і підтримки туризму.