СУТНІСТЬ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧОЮ ПОТУЖНІСТЮ В КОНТЕКСТІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА - Kolenda, N. V.; Cherchyk, L. N.; Matviichuk, N. M.; Kolosok, A. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
Сформовано авторське трактування поняття «виробнича потужність». Визначено сутність управління виробничою потужністю підприємства та запропоновано його алгоритм. Розглянуто особливості стратегічного, тактичного та оперативного управління виробничою потужністю в контексті забезпечення економічної безпеки підприємства. Обгрунтовано роль виробничої потужності у системі забезпечення економічної безпеки підприємства.