ЧИ Є БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК УНІВЕРСАЛЬНОЇ МОВОЮ БІЗНЕСУ: КЕЙС ДЛЯ ФІНАНСОВОГО УПРАВЛІНСЬКОГО КОНТРОЛЮ - Kuznetsova, Svitlana A.; Kuznetsov, A. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
В статті обґрунтовано теоретико-методологічні засади використання бухгалтерського обліку як інформаційного джерела для фінансового управлінського контролю. Проаналізовано зміст функцій бухгалтерського обліку з позиції дотримання принципів оцінювання ефективності фінансового управлінського контролю. Сформовано принципи розвитку бухгалтерського обліку як основи формування інформаційної системи менеджменту в умовах мережевої економіки з використанням складових семіотики (синтаксисі, семантики та прагматики).