Актуальні питання реформування системи державного фінансового контролю в Україні - Шевченко, Н. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглянуто та узагальнено існуючі погляди вчених щодо напрямів удосконалення і реформування державного фінансового контролю в Україні.Зроблено аналіз узагальнених підходів. Запропоновано та обґрунтовано напрями реформування системи державного фінансового контролю в Україні.