Підвищення інформативності даних через розвиток звітного інформаційного забезпечення управління людським капіталом - Давидюк, Т. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Обґрунтовано необхідність підвищення інформативності даних через розвиток звітного інформаційного забезпечення управління людським капіталом господарюючого суб’єкта для забезпечення ефективності подальшого реформування бухгалтерської звітності з урахуванням вимог користувачів економічної інформації.