ЕВОЛЮЦІЙНІ АСПЕКТИ РОЗВИКУ КОРПОРАТИВНОЇСОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ - Kalynets, K. S. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
У статті проаналізовано еволюційні аспекти розвитку корпоративної соціальної відповідальності на основі дослідження економічного, політичного та соціального напрямів розвитку суспільства у сфері державотворення, підприємницької активності та маркетингової стратегії. Визначено передумови становлення та розвитку науки «корпоративна соціальна відповідальність», що мали визначальний вплив на її сучасне розуміння. Результати дослідження, що представленні в статті припускають відкриття нових горизонтів і напрямів для проведення наукового аналізу змісту корпоративної соціальної відповідальності з метою об’єднання науки та практики, а також створення умов для її інтеграції в діяльність суб’єктів господарювання.