АЛГОРИТМ ЕКОЛОГО–ЕКОНОМІЧНОЇ ОЦІНКИ ВІДТВОРЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ РЕГІОНУ - Kobushko І. М.; Kobushko, Ia. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
Досліджено вплив екологічно обумовлених інвестиційних збитків на величину інвестиційного потенціалу регіону за фазами його відтворення. Обґрунтовано необхідність проведення еколого–економічної оцінки відтворення інвестиційного потенціалу регіону та розроблено відповідний алгоритм оцінки. Запропоновані авторами підходи до еколого–економічної оцінки відтворення інвестиційного потенціалу регіону дозволять визначити вартісну величину інвестиційного потенціалу регіону з урахуванням екологічно обумовлених інвестиційних збитків та приймати обґрунтовані управлінські рішення у сфері інвестиційної діяльності.