НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ДО ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОЇ СТРУКТУРИ ПОРТФЕЛЯ РОЗДРІБНИХ КРЕДИТІВ БАНКУ - Kharchenko А. М.; Shabanova, O. V.; Cherkashyna К. F. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
У статті здійснена формалізація моделі оптимізації портфеля роздрібних банківських кредитів. Набув подальшого розвитку науково-методичний підхід до визначення оптимальної структури портфеля роздрібних кредитів банку. Розроблено сценарний підхід до моделювання портфеля роздрібних кредитів банку.